Array

Bli partner

DRØMMER DU OM Å BLI SELVSTENDIG?

 

DESIGNA SØKER HANDLEKRAFTIGE PARTNERE.

 

DESIGNA er en ambisiøs detaljvirksomhet med fokus på utvikling av salg av kjøkken-, bad- og garderobeløsninger i tett samarbeid med våre partnere. Og la oss bare få det på det rene med det samme: Vi setter listen høyt. Så høyt at man må gjøre seg umake for å nå den.
 
Så er du målbevisst og ivrig etter å skape resultater, er du kanskje en av de nye partnere som skal være med på å utvikle og profilere DESIGNA i ledige handelsområder i Stor-Oslo, Østfold, Hedmark, Oppland, Vestfold, Telemark, Vest-Agder, Rogaland, Møre, Trøndelag, Nordland og Troms. Fortrinnsvis i de større byene og områdene.

 

Netopp nu søker vi en partner til Sandnes. Les opslaget hos vores rekrutteringspartner Cappa her.

 

Hos DESIGNA har du mulighet til å bli medlem av en kjede der kombinasjonen av kvalitetsprodukt og konkurransedyktig pris betyr et stort salgspotensial for deg og din butikk. Og vi tar for gitt at overskudd er synlig, både som karaktertrekk og bunnlinje. For ved å bryte vaner og rutiner, og gjøre en dyd ut av ekstra innsats, sikrer vi en høy standard og kvalitet i alle ledd.
 
Betingelsene for å være partner i DESIGNA er absolutt attraktive. Og konseptet gir deg stor frihet innenfor definerte rammer.
 
Som DESIGNA-partner forventer vi at du naturligvis brenner for salg og ledelse. Og klarer å ta det fulle ansvar for planlegging og gjennomføring av butikkens daglige drift. Med stort personlig initiativ går du forrest i salget og vet hva som skal til for å inspirere og rådgi kundene, så de går ut av døren med et smil. Likesom du med den største selvfølgelighet klarer å lande ordren.
 
Kjennskap til detalj og erfaring med å selge kjøkkener er naturligvis en fordel, men mer avgjørende er det at du virkelig vil suksessen og har lyst til å gjøre deg umake hver dag.
 
Vi tilbyr en attraktiv mulighet for inntjening og personlig utvikling i en ambisiøs kjede med kompetente og engasjerte kolleger.

Ønsker du å vite mer, er du velkommen til å kontakte markedssjef Andreas Lundgård på alu@designa.dk eller rette henvendelse til vores samarbeidspartner her

  

Dansk Norsk