kompositbordplade

Kompositbordpladen
Det slidstærke valg

En bordplade i komposit er modstandsdygtig overfor varme og skidt. Derudover er den nem at vedligeholde. Kompositbordpladen er derfor kvalitet, der holder i mange år.

 

Komposit har mange fordele

Komposit består af knust og efterbehandlet natursten, som er lige så hårdt som granit. Det gør også kompositbordpladen til et velegnet materialevalg, der holder til hverdagen i køkkenet. Fordelene ved en bordplade i komposit er:

  • Mange designmuligheder
  • Slidstærk og modstandsdygtig
  • Nem at vedligeholde
  • Ridsefast overflade

Få styr på køkkenplanlægningen

Læs mere
grafik af græs
silestone bordplade

Få en unik kompositbordplade

Kompositbordplader er sammensat af mindst to elementer, og derfor er det ikke et rent naturprodukt. Du kan vælge mellem to typer af komposit: Silestone® eller TechniStone®.

Silestone® består af 94% naturlig kvarts, der gør bordpladen hårdfør. Derudover er den modstandsdygtig overfor pletter, stød, ridser og fås med en antibakteriel overflade.

TechniStone® er kvarts og granit, som er blandet med farver og andre materialer der tilfører bordpladen karakter. TechniStone® bliver til sidst overfladebehandlet, som gør bordpladen modstandsdygtig overfor pletter, ridser og sikrer en lang levetid.

Find dit nye køkkendesign

Læs mere
Få en unik kompositbordplade
komposit bordplade

Hvad koster en kompositbordplade?

For det blotte øje kan det være svært at se forskel på en komposit- og granitbordplade. Granitbordpladen er skåret direkte ud af en klippe, og det er derfor ren natursten, men det begrænser farveudvalget, som omvendt gør hver bordplade unik.

De to største forskelle er, at bordplader i komposit fås i flere designmuligheder, kræver mindre vedligeholdelse og er mere modstandsdygtig.

 Bliv klogere på granitbordplader

Læs mere
grafik af kaffekop
Granit bordplade

Få en bordplade efter dit hoved

Leder du efter en bordplade med særpræg, er kompositbordpladen en oplagt mulighed. Den er ensartet i strukturen, hvilket understreger det stilrene look i et moderne køkken.  Bordplader i komposit fås i et stort udvalg af farver, teksturer og overflader.

Læs vores bordpladeguide

Læs mere
grafik af kaffebønder
kompositbordplade

En bordplade af høj kvalitet

Vælger du en kompositbordplade, får du en bordplade, der holder til mere end de fleste bordplader. Samtidig er komposit nem at vedligeholde og tager sig smukt ud i køkkenet, og derfor befinder kompositbordpladen sig da også i den høje ende af prisskalaen, og det kan potentielt udgøre en stor del af dit køkkenbudget.

Læs også: Hvad koster et nyt køkken?

Læs mere
grafik af køkken
svævende køkkenø

Vedligehold er let som en leg

En bordplade i komposit er et godt valg til dig, der ønsker en bordplade, som tåler, at der leves og arbejdes i køkkenet. Den daglige rengøring klares let med en opvredet klud, og til de mere genstridige pletter kan en skuresvamp, vand og opvaskemiddel klare jobbet.

Kompositbordpladen tåler de fleste rengøringsmidler, men undgå produkter med kraftig syre/base, da det i værste tilfælde kan skade overfladepoleringen. Følg i stedet til hver en tid producentens anbefalinger, hvis du ønsker at give bordpladen en kærlig hånd.

Få hjælp af en indretningsekspert

Book et møde
grafik af lameller
silestone bordplade

Få hjælp til at vælge

En ting er at læse om bordplader, men en anden er at opleve dem i virkeligheden. Besøg nærmeste Designa butik, og mærk gerne kompositbordpladen, inden du beslutter dig.

Når du vælger et køkken hos Designa, er det dig, der sætter rammerne. Du bestemmer, hvilken stil køkkenet skal have, men vores indretningseksperter er naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede.

Find nærmeste Designa butik.

Find butik
grafik af køkken
Far og søn