Bricks - Hvit høyglans

Bad fra kolleksjonen Modern by DESIGNA

Bad med høyglansfronter og integrert håndtak i en moderne design. De skinnende og blanke overflatene reflekterer rommet og står vakkert kontrast i til det naturlige uttrykket fra de lyse eikekantene og den matthvite benkeplaten i marmor.

Baderomsmodellen er utført i designserien Bricks, der det er du som bestemmer hvordan skap og skuffer skal settes sammen, så du kan skape ditt eget uttrykk på badet.

Dimensioner

Alternate Text
36.832,- Prisen er for samlet skap, ramme med ben, benkeplate og vask. Ekskl. reoler, hyller, armatur, belysning og speil. Bricks leveres kun med eksklusive skuffer og på servicenivå 3, hvor alt samles og leveres.
Dør
Hvit høyglans folie (81)
Håndtak
Push
Benkeplate
23 mm hvit matt marmor
Kolleksjon
Modern by DESIGNA

Mig-tid er sød musik i vores ører

Mig-tid er sød musik i vores ører

Særlig småbarnsforeldre søker i større grad pusterom på badet, hvor døren kan låses. Men vi må konstatere at det ikke nødvendigvis handler om å få ro i ørene. For 58,2% hører nemlig på musikk når de er på badet.Og blant dem mellom 18 og 29 år er tallet over 72%!

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte her