Bricks - Hvit med svart kant og integrert greb

Bad fra kolleksjonen Modern by DESIGNA

Et svart-hvitt bad er et klassisk og stilsikkert valg som simpelthen alltid fungerer. De hvite melaminfrontene og benkeplaten i kontrast med de svarte kantene og bena får linjene i møbelet til å tre skarpt frem. Det skaper et spesielt uttrykk på badet.

Baderomsmodellen er fra designserien Bricks, som du setter sammen etter dine ønsker og behov, slik at du kan skape din helt egen design.

Dimensioner

Alternate Text
46.072,- Prisen er for samlet skap, ramme med ben, benkeplate og vask. Ekskl. reoler, hyller, armatur, belysning og speil. Bricks leveres kun med eksklusive skuffer og på servicenivå 3, hvor alt samles og leveres.
Dør
Hvit melamin med svart kant (87)
Håndtak
Integrert
Benkeplate
23 mm hvit matt marmor
Kolleksjon
Modern by DESIGNA

Mig-tid er sød musik i vores ører

Mig-tid er sød musik i vores ører

Særlig småbarnsforeldre søker i større grad pusterom på badet, hvor døren kan låses. Men vi må konstatere at det ikke nødvendigvis handler om å få ro i ørene. For 58,2% hører nemlig på musikk når de er på badet.Og blant dem mellom 18 og 29 år er tallet over 72%!

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte her