Axis - Ultra matt hvit

Bad fra kolleksjonen Silk by DESIGNA

Et tidløst bad i en enkel design med matte hvite fronter. Baderomsmodellen fremstår helt stringent, med rene linjer som rammer inn de store skuffene som gir deg en masse oppbevaringsplass.

Badet har integrerte håndtak, og det gir visuell plass til den rå vindusveggen med sprosser, som rammer inn dusjkabinettet og skaper en spesiell stemning.

Dimensioner

Alternate Text
31.083,- Prisen er for samlet skap, skinner, benkeplate og vask. Ekskl. armatur, belysning og speil. Kan kun leveres samlet.
Dør
Ultra matt hvit folie (801)
Håndtak
Axis profil - hvit & push
Benkeplate
12 mm Solid Surface
Kolleksjon
Silk by DESIGNA

Funksjonelt unik nordisk design

Axis-serien er design- og funksjonelt unik med profilen plassert langs selve kjøkkenmodulene og fungerer slik som gripelist. Det gjør det lett å åpne skuffer og dører. 

Den øverste grepsprofilen gir bordplaten et svevende uttrykk og understreker det enkle og strenge i designet. Vist her i en oppstilling med svarte linoleumsfronter og svart profil.

Enkelt, elegant og funksjonelt.

Axis løfter det grepsfrie design

Axis løfter det klassiske, nordiske, grepsfrie designet til øverste nivå. Axis-designet fås med profiler i børstet aluminium, svart og hvit, og kan kombineres med et stort utvalg av glatte dører fra DESIGNAs sortiment. 

Axis er inspirert av det klassiske koordinatsystemet med X- og Y-akser og gjør den enkle geometriske formen vakker og streng i fremtoning.

Med Axis kan de elegante profilene kombineres med et utall av glatte dører fra DESIGNAs sortiment, og som gir maksimal frihet til å skape sin helt egen og individuelle stil.

Opplev de mange mulighetene i DESIGNA-butikken

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken.

Book et møte her

 

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge vi egentlig ikke snakker så mye om. Men vi har forståelse for at det gir deg og din familie trygghet og glede i det daglige. Og det er det vi lever av.

 

Les mer om garantier