Ferdighusleverandører

VI HÅNDTERER ALT FRA START TIL SLUTT FOR DEG

Hvis du ønsker det håndterer vi gjerne alt fra start til slutt, så slipper du bryet med dette. Vi løfter alt, både stort og smått, så kan du konsentrere deg om kundene dine.

DIN GARANTI FOR AT PROSJEKTET IKKE GÅR I STÅ

Vi er fleksible og har rask respons, hvis uforutsette ting skjer.

DU FÅR ÉN KONTAKTPERSON

Hos DESIGNA Proff får du én fast kontaktperson slik at vi kan gi deg den beste service og rådgiving. Vi inngår et tett samarbeid, slik at vi vet dine behov i hverdagen og de ønsker og behov du måtte ha.

DIN GARANTI FOR DANSK DESIGN OG HÅNDVERK

DESIGNA har mer enn 20 års erfaring med å skape og produsere dansk møbelkvalitet. Vi vet hva moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos oss får du kjøkken, bad og garderobe skapt for dine leietakeres behov.

DIN GARANTI FOR NYE KJØKKEN

Vi tilbyr opp til 25 års garanti på nye DESIGNA kjøkken – 25 år på bevegelige deler, 10 år på skap og skuffer, og 5 år på benkeplater. men vi tror ikke du får bruk for det, DESIGNA holder til det meste.

DU FÅR TILGANG TIL ET BREDT OG STILSIKKERT UTVALG

Her får du tilgang til et stilsikkert utvalg, som blander tidens trender med tidløse klassikere, noe som gjør det enkelt å velge riktig. Hos oss finner du ingen fikse ideer eller bare lovlig smart design som du og dine leietakere raskt blir lei av. DESIGNA er din garanti for kjøkken, som holder seg moderne i mange år.

DU FÅR SAMME PRODUKT UANSETT OM DET ER ET FERDIG MONTERT ELLER UMONTERT KJØKKEN

Hos oss er det ingen forskjell, uansett om kjøkkenet leveres ferdig montert eller umontert. Det er din garanti for at du får samme produkt - også fremover.

DU FÅR INTEGRERT SOFT-CLOSE I ALLE SKAP UTEN MEROMKOSTNINGER

I alle våre skap får du integrert Soft-Close som standard uten meromkostninger. Vi leverer også Soft-Close til skuffene, hvis du ønsker det.

DU BESTEMMER SELV PRIS OG LEVERING

Ønsker du å få kjøkken levert umontert, ferdigmontert eller som hovedentreprise, hvor vi står for alt – det er opp til deg. Vi tilpasser oss dine behov og ønsker for et samarbeid.

DU BESTEMMER SELV HASTIGHET OG LEVERING

Ønsker du hurtig levering på kjøkkenelementer, kan vi tilby deg neste dag-levering på umonterte elementer. Og ønsker du et montert kjøkken, kan vi levere det til deg på én uke.

DU FÅR ALT LEVERT TIL SAMME TID

Hos DESIGNA slipper du bryet med å få kjøkkenet levert i flere omganger – her kommer alt på samme tid, både hvitevarer, elementer og kjøkkenet.

  • Detaljert og nerdete produktbeskrivelse
  • Spesialløsninger kan lages i samarbeid med Frontego
  • Du får alt levert samme dag, samt små ordrer kan hentes i din nærmeste butikk.

DIN GARANTI FOR AT MONTERINGEN IKKE GÅR I STÅ

Du får alt levert samtidig. Vi er fleksible, har lokalt lager og hurtig respons, hvis uforutsette ting skjer.

RASK OG ENKEL MONTERING

Våre kjøkken er raske og enkle å montere, hvilket sparer deg mange timer til slutt.