Dør oversikt

Her finner du en oversikt over vårt store sortiment i kjøkken-, bad-, vaskerom- og skyvedører.

Vårt sortiment spenner svært bredt - fra stilrene malte og folierte fronter til eksklusive, gedigne fronter med eikestaver eller linoleum. La deg inspirere av det store utvalget og finn den stilen som passer deg! 

Dører

Det er vel ikke for mye å kalle det kjøkkenets ansikt?

Når det kommer til valg av fronter til det nye kjøkkenet ditt er det en av de viktigste beslutningene i kjøpsprosessen. Frontene er med på å definere kjøkkenets samlede uttrykk og er det ansiktet man møter hver eneste dag.

Derfor handler det om å finne akkurat den stilen som passer best til din smak. Tenk på om du vil ha farger eller hvite nyanser, om du vil ha grep eller være grepsfri - og hvilket materiale du vil ha. Her i oversikten kan du gå på oppdagelse i vårt store utvalg og la deg inspirere. 

Se alle våre dører

Skyvedører

Sett farge på garderoben

Det er alltid bra når tingene har sin egen plass - særlig i skapene. Det gir oversikt og enkel adgang til det du har bruk for. Uansett om det ligger i en skuff, henger på en kleshenger eller står i skostativet. Hos DESIGNA får du masser av muligheter til innredningen av garderobeskapene dine. Se de mange forskjellige mulighetene under.

Se alle våre skyvedører