Kjøkkentips til valg av materialer

Kjøkkenet består av mange elementer. Ditt valg av materialer avhenger av hvilket design du ønsker samt hvordan du bruker kjøkkenet ditt. Det er nemlig de små detaljene som utgjør forskjellen og gir glede i hverdagen.

Ingen kjøkken er like

Når du skal velge kjøkkenelementer, handler det om å finne den rette balansen mellom design og funksjonalitet. Det er ikke nødvendigvis en oppskrift som er gitt på forhånd. Ingen kjøkken er like. Noen velger kjøkkenelementer etter best pris, mens andre ønsker et unikt design i eksklusiv kvalitet. Ingenting er riktig eller galt.

Hos DESIGNA har vi et av markedets bredeste utvalg av kjøkkenelementer. Det gjør at du kan sette sammen en individuell løsning som passer deg og hverdagen din best.
 

Ha kontroll over planleggingen av kjøkkenet ditt

Få hjelp av våre eksperter

Hos DESIGNA har vi kvalitetskjøkkener til enhver smak – og smaksløker er forskjellige. Det er du som er designeren når du handler hos oss. Dette gjelder uansett om du skal fornye eller pusse opp.

Du bestemmer hvilke kjøkkenelementer kjøkkenet ditt skal bestå av. Hvis du trenger råd og sparring, hjelper våre innredningseksperter deg mer enn gjerne. Avtal et gratis møte, og la oss ta en uforpliktende prat om hvilken kjøkkenløsning som passer deg best.
 

Avtal et møte med en konsulent

Opplev elementene på egenhånd

Foruten å være hjemmets matverksted, er kjøkkenet et samlingspunkt i hverdagen hvor vi leker, gjør lekser og deler røverhistorier fra skolegården. Derfor er kjøkkenet ditt mer enn bare et kjøkken – det er grunnlaget til et godt hverdagsliv.

Besøk din nærmeste DESIGNA-butikk og opplev hvordan våre solide kjøkkenelementer kan være med på å gjøre din families hverdag enda bedre.
 

Finn din DESIGNA-butikk