Hvilke kjøkkenhåndtak bør du velge?

Hvilke kjøkkenhåndtak du velger har ikke bare en betydning for kjøkkenets helhetsinntrykk, men også det daglige arbeidet på kjøkkenet. Håndtakene skal stilmessig passe inn med kjøkkenskapene og frontene, samtidig som de skal passe til hvordan du bruker kjøkkenet i det daglige. Få våre beste råd til hva du skal vurdere når du velger kjøkkenhåndtak, og opplev Axis by DESIGNA – en estetisk og lekker nytolkning av kjøkkenhåndtak til skap og skuffer. 

To vurderinger når du velger håndtak

Når du skal ha nytt kjøkken, er det flere ting du bør overveie. For de fleste er ikke valget av kjøkkenhåndtak det viktigste punktet i kjøkkenplanleggingen. Likevel er det særlig to ting du bør ta høyde for når du velger nye kjøkkenhåndtak:

  • Hvilken kjøkkenstil skal håndtakene passe til?
  • Hvordan er arbeidsflyten din på kjøkkenet?
     

Få styr på kjøkkenplanleggingen

Ta hånd om detaljene

Små detaljer gjør ofte en stor forskjell. Valget av kjøkkenhåndtak er ikke et unntak. De gir nemlig mulighet for å fullende stilen på kjøkkenet, men kjøkkenhåndtak kan også høyne funksjonaliteten med en brukervennlig plassering akkurat der det er naturlig for hånden å søke.
 

Se vårt utvalg av kjøkkenhåndtak

Hvordan bruker du kjøkkenet?

Tenk gjerne over hvordan du bruker kjøkkenet ditt når du velger kjøkkenhåndtak. Trenger du et tungt høyskap? Har du en tung skuff hvor du oppbevarer alt porselenet? Eller vil du ha hvitevarer hvor kjøleskapsdøren er en integrert del av kjøkkendesignet?

Hvis det er tilfellet, er det ikke alltid hensiktsmessig med et lite knottehåndtak. I stedet bør du velge litt større kjøkkenhåndtak som egner seg bedre til vekten av døren.
 

Få råd om valg av kjøkkenskap

Kjøkkenskap i forskjellige stiler og materialer

Våre håndtak finnes i forskjellige materialer, slik som stål, aliminium, messing, treverk og lær. Du skal ha muligheten til å få akkurat det utrykket som fullfører kjøkkenets uttrykk og design. 

Du kan selvsagt også bruke håndtakene til både kjøkken, bad og garderobe, og på den måten skape sammenheng i din boliginnredning.

Axis by DESIGNA – ny tolkning av kjøkkenhåndtak

Axis by DESIGNA er en moderne nyfortolkning av det klassiske kjøkkenhåndtaket. Håndtaket gjør det enda lettere å skape et personlig uttrykk på kjøkkenet, som både er brukervennlig og stilrent designmessig.

Axis kjøkkenhåndtak er utformet som elegante skinner / profillister i børstet aliminium, sort eller hvitt. Håndtaket har et strengt designspråk som er inspirert av det klassiske koordinatsystemet med X- og Y-akser.

Resultatet er et skarpt og rent designspråk med høy funksjonalitet og et tydelig, nordisk uttrykk. Ideell for deg som ønsker et innovativt alternativ til de klassiske kjøkkenhåndtakene.

Udforsk Axis by DESIGNA

Axis er håndtaket til det håndtaksfrie

Med Axis-profilene som kjøkkenhåndtak får du en enkel og smart gripeliste som gjør det enkelt å åpne skuffer og dører og eliminerer behovet for "klassiske" håndtak. Eller på en annen måte: Du får et minimalistisk håndtak på det håndtaksfrie kjøkkenet.

Du kan bruke Axis by DESIGNA-håndtakene på en rekke kjøkkendører, skapdører og skuffer fra DESIGNAs store utvalg. Det gir deg maksimal frihet til å gi det moderne kjøkkenet akkurat det utseendet du drømmer om.

Du kan bruke Axis-håndtakene over kjøkken, bad og garderobe. Det gir deg den optimale muligheten til å skape et konsistent og streng uttrykk over noen av hjemmets viktigste rom.

Hvilke håndtak passer til din stil?

Smak er forskjellig. Heldigvis. Derfor er det heller ikke en bestemt type kjøkkenhåndtak som passer til en spesifikk kjøkkenstil – det er, og vil alltid være, en smakssak.

En fordel ved å være omhyggelig i sitt valg håndtak til kjøkkenet er likevel at de har en overraskende stor betydning for det samlede uttrykket. Det betyr at du kan understreke stilen din på kjøkkenet, uansett om stilen din er fargerik, klassisk eller landlig.

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kopp kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte her

 

Skap sammenheng i boligen

Det er ikke bare på kjøkkenet at håndtak er et effektivt verktøy til å modernisere boligen. Det samme gjelder for badet og garderoben. Vurder derfor om det gir mening å skifte håndtak der også. Det skaper en sammenheng i boliginnredningen og er både rimelig, effektfullt og overkommelig. 

Trenger du hjelp til innredningen, kan du bestille et uforpliktende møte med en av våre innredningseksperter.
 

Avtal et gratis møte