Få bedre oversikt med skuffeinnredning

Skuffer skal gi oversikt, og hvordan du innreder kjøkkenskuffene, spiller en viktig rolle for arbeidsgleden i kjøkkenet. Få inspirasjon til en praktisk og elegant skuffeinnredning.

Velg praktiske skuffer

Det skal være enkelt å finne de redskapene du skal bruke i kjøkkenet, og de bør helst ligge på samme sted hver gang.

Med en oversiktlig skuffeinnredning har du alt du trenger innenfor rekkevidde. Du unngår i motsetning til hylleskap at du må ned på alle fire for å få tak i et fat som har havnet bakerst i skapet.
 

Se våre skuffeløsninger

Innred skuffene dine med eik

Eik er et materiale som skaper et eksklusiv preg og rene linjer. Hvis du velger skuffeelementer i eik, kan du ikke unngå å bli glad hver gang du åpner skuffene. Det er et godt valg for deg som ikke vil gå på kompromiss med detaljene.
 

Bli inspirert til å velge kjøkkenelementer

Velg et fleksibelt skuffesystem

Med innsatsene fra vår ORGALINE-serie får du en fleksibel skuffeinnredning der du selv definerer størrelsen på inndelingene. Med fulluttrekk får du plass til alt fra kniver og gafler til nøkler og lommebok. Serien er utformet i stålbrett som gir et moderne og industrielt preg.
 

Opplev ORGALINE

Skuffeinnredningen for den prisbevisste

Hvis du er på utkikk etter en praktisk og rimelig skuffeinnredning, er våre skuffeinnsatser i hardplast det opplagte valget. Med de ferdigdefinerte rommene blir din oppgave bare å velge i hvilke rom de forskjellige tingene skal plasseres.
 

Les også: Hva koster et nytt kjøkken?

Ta høyde for arbeidsstasjonene

Du oppnår den beste flyten i kjøkkenet hvis du tar høyde for tre arbeidsstasjoner når du innreder kjøkkenskuffene dine: skjære, skylle og steke.

Ha eventuelt en kolonialskuff med krydder og en skuff med stekespader og sleiver i nærheten av kokeplaten, og la knivene dine være i nærheten av skjærestasjonen.
 

Innred kjøkkenet optimalt

Gjennomtenkte hverdagsdetaljer

Det er ikke mye som skal til før du merker en betydelig forskjell i kjøkkenet. Vurder om du skal ha et avfallssystem i optimal arbeidshøyde. Hvis du plasserer en søppelbøtte i nærheten av skjærestasjonen, kan du enkelt skyve grønnsaksrester over i den uten at det faller på gulvet. Det er en av de små, gjennomtenkte detaljene som bidrar til å øke arbeidsgleden.
 

Få styr på kjøkkenplanleggingen

Få hjelp til å velge

Det er de små detaljene som gjør forskjellen i hverdagen. Når du velger et DESIGNA-kjøkken, er det du som er designeren. Innredningsekspertene våre står alltid klare til å hjelpe og veilede deg.
 

Finn din nærmeste DESIGNA-butikk

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte her