Har du kontroll over planleggingen av kjøkkenet ditt?

Det er flere ting du må ta stilling til og vurdere, når du ser etter et nytt kjøkken. Hos DESIGNA hjelper vi deg trygt og sikkert gjennom planleggingen av det nye kjøkkenet ditt, slik at du har oversikten fra start til slutt.

Fra kjøkkendrøm til virkelighet

Slik kommer du i mål

Når man planlegger et nytt kjøkken, er det ikke alltid en bestemt vei til det ferdige resultatet. Fasene overlapper hverandre ofte, og som regel vil du under planleggingen finne ut at det er forskjell fra person til person på hvor lang tid det tar å komme fra en fase til den neste:

 • Inspirasjonsfase
 • Planleggingsfase
 • Materiale- og designvalg
 • Levering og montering
 • Det perfekte resultatet
   

Finn ditt nye DESIGNA-kjøkken

Start med å finne inspirasjon

Fundamentet til det nye kjøkkenet ditt er støpt i inspirasjonsfasen, og kjøkkeninspirasjon kan du finne overalt. Du kan blant annet finne inspirasjonen din hos venner og familie, på nettet eller hos din nærmeste DESIGNA-butikk.
 

Besøk din nærmeste DESIGNA-butikk

Grip ideene

En god idé er å vurdere hva du synes fungerer godt på det kjøkkenet du ser på. Er det matlaging som er i fokus, eller fungerer kjøkkenet som et samlingssted? Tenk over hvilke ønsker og behov du har. Hva vil gjøre deg glad på kjøkkenet?


«Ikke la deg begrense. Det er ikke sikkert at alt kan la seg gjøre, men i inspirasjonsfasen må du gjerne drømme – og det uansett om du skal pusse opp eller ha et nytt kjøkken
 

Les også: Fornyelse eller totalrenovering?

Finn inspirasjon i våre kataloger
Finn inspirasjon i våre kataloger

Utforsk katalogene våre og la deg inspirere. Du kan få dem gratis i din lokale DESIGNA-butikk, eller se dem her.

Utforsk våre kataloger

Planlegg utifra dine behov

Du ender opp med det beste resultatet hvis du vet hva det er som gjør deg glad i hverdagen. Derfor anbefaler vi at du overveier ting flere ganger, før du går videre med planleggingen av kjøkkenet:

 • Hva er du fornøyd med i ditt nåværende kjøkken?
 • Hva savner du på kjøkkenet ditt i dag?
 • Hvordan skal du bruke kjøkkenet?
 • Hva kan og vil du selv står for?
 • Når skal kjøkkenet stå ferdig?

Jo flere input du kommer med, desto bedre blir resultatet. Og ta det helt rolig – vet du ikke hva du skal prioritere, hjelper våre innredningseksperter deg gjerne på rett spor med et uforpliktende møte i butikken.
 

Få råd til valg av kjøkkendører

Få økonomien på plass

«Hva koster et nytt kjøkken er det spørsmålet vi får oftest, når det dreier seg om planlegging av kjøkken. Svaret er at prisen er individuell og avhenger av flere faktorer: Design- og materialvalg, størrelsen på kjøkkenet samt hva du selv kan og vil stå for. Det er derfor dine preferanser, behov og ferdigheter som er på å avgjøre prisen.

 

Fra 25.000 til 100.000

Velger du prisbevisst når du velger det nye kjøkkenet ditt, kan du komme langt med 25.000,-, men omvendt kan du også få et nytt kjøkken som koster over 100.000,-. Det hele handler om prioriteringer.
 

Les også: Hva koster et nytt kjøkken?

Tilvalg, fravalg og de rette valg

Ingen kjøkken er like. Noen foretrekker et nytt kjøkken som har best pris, mens andre er mer opptatt av materialer som har et unikt design i eksklusiv kvalitet. Det er ingenting som er riktig eller galt – og det ene utelukker ikke det andre.

Hos DESIGNA har vi et av markedets bredeste utvalg, som gjør at du kan designe et individuelt kjøkken. Med vårt utvalg av skap, skuffer og innredninger kan du sette sammen en løsning som passer akkurat til deg og livet ditt.
 

Få råd om valg av materialer

Få hjelp av våre eksperter

Det viktigste er at du er trygg gjennom hele planleggingen av kjøkkenet ditt hos DESIGNA. Derfor hjelper vi deg gjerne med oppmålingen av kjøkkenet ditt, tegning, bestilling, levering og montering. Våre ansatte er eksperter på å tilfredsstillende ønsker, og guider deg gjene i en bestemt retning.

Sammen med vår innredningsekspert får du god tid til å velge den stilen og innredningen som passer til måten du bruker kjøkkenet ditt på. Vi holder oss selvfølgelig innenfor budsjettet og utarbeider en 3D-tegning sammen med et uforpliktende tilbud, som du kan studere i fred og ro.
 

Book et uforpliktende møte

Levering & montering

Når du velger DESIGNA, kan du velge en leveringsform og en montering som passer deg – og det gir samtidig også mulighet til å påvirke prisen på det nye kjøkkenet ditt. Velg mellom tre løsninger:

 • Du henter fra butikken og monterer selv
 • Vi leverer hjem til deg, du monterer selv
 • Vi leverer alt montert hjem til deg

Hvis du ønsker det, anbefaler vi gjerne lokale håndverkere som har solid erfaring med å montere våre kjøkken.
 

Les om levering

Det perfekte resultatet

Hos DESIGNA selger vi mer enn et kjøkken. Vi selger grunnlaget til det gode hverdagsliv, hvor vi samles, nyter og møtes med de menneskene vi bryr oss om. Akkurat som mennesker er forskjellige, skal også kjøkkenet ditt være det.

Derfor er det du som er designeren, når du velger et DESIGNA-kjøkken. Du bestemmer hvordan kjøkkenet ditt skal se ut, og så hjelper vi deg med alle de tingene du trenger.

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte her