Kjøkkeninnredning

3 viktige arbeidsplasser og en masse hygge

Vi elsker hyggen ved å lage mat sammen – også når vi har gjester. Det skaper et varmt fellesskap å hakke, snitte og bake, mens praten går. Vi bruker i det hele tatt mange flere timer på kjøkkenet enn for 10-15 år siden.

Vi sjekker e-post på iPaden, ser nyheter på flatskjermen og hjelper ungene med leksene. Alt det trenger vi mer plass til – ofte på de samme kvadratmetrene – når vi innreder nytt kjøkken. Pluss ekstra kjøkkenskuffer og hyller til alle kjøkkenmaskinene vi eier i dag.

De nye tidene stiller derfor nye krav til kjøkkenets tre arbeidsplasser: vaske og skylle, snitte og skjære, koke og steke.

VASKE OG SKYLLE
Vi tilbringer størstedelen av tiden i kjøkkenet ved vasken. Det er derfor en god ide å plassere den slik at dere kan stå med front mot rommet der familien og gjestene er. Sørg også for god plass omkring vasken slik at dere enkelt kan legge skylte matvarer fra dere.

SNITTE OG SKJÆRE
Innred en god, stor tilberedningsplass der dere kan være flere om å skjære, hakke, snitte, elte og røre på én gang. Der vil ofte ha bruk for vann til dette, så plasser vasken like ved tilberedningsplassen. Kjøleskapet bør også være nær for å unngå en masse skritt. Husk for øvrig å ha fri bordplass ved siden av kjøleskapet der dere kan plassere matvarer.

KOKE OG STEKE
Vi bruker ikke på langt nær så mye tid ved kokeplassen som før i tiden, men husk å ha nok albuerom og et sted å plassere varme gryter ved kokeplassen.

 

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte her