Kjøpeguide

Det kan virke uoverskuelig å starte "prosjekt kjøkken" - men bare rolig - vi tar deg i hånden og hjelper hele veien. Her er en enkel 3-trinns veiledning til å komm godt i gang. 

Nytt kjøkken - så lett som 1-2-3

Velg BOOK ET MØTE eller ring til din lokale DESIGNA-butikk for å booke et møte med en av våre konsulenter. Ta med en skisse av rommet der det nye kjøkkenet, badet eller garderoben skal innredes til møtet. Ta mål av rommets høyde, bredde og lengde. Plasser vinduer og dører, vann og avløp samt stikkontakter på skissen. Husk å måle avstanden fra gulvet opp til vinduer og stikkontaker. Her finner du en mal som er enkel å fylle ut med alle mål. 
 

Sammen med kjøkkenkonsulenten har dere god tid til å velge den stilen og innredningen som passer til deres måte å leve livet på. Og som holder seg innenfor det budsjettet dere har satt av til det nye kjøkkenet. Dere får en 3D-tegning og et uforpliktende tilbud med hjem, så dere kan studere alle detaljer i fred og ro.  
 

Når dere har godkjent det endelige tilbudet kommer kjøkkenkonsulenten hjem til dere og foretar en kontrollmåling. Så produserer og leverer vi deres nye kjøkken, bad eller garderobe. Hvis dere ønsker det anbefaler vi gjerne lokale håndverkere som har solid erfaring med å montere produkter fra DESIGNA.