TRENDY FARGER FRA DESIGNA

Til deg som ønsker et fargerikt design...

Akkurat nå sparer du 25% på Presa - stilrene skapdører som leveres både som grepfri og med håndtak og push-open. Skapdørmodellen leveres i 10 forskjellige designfarger som gir et trendy og friskt uttrykk – uansett hvilken farsekombinasjon du velger. 

Så skynd deg inn til DESIGNA, opplev Presa i din lokale DESIGNA butikk

Tilbudet gjelder modellene Presa samt alle elementer og tilbehør til 27/10-19 ved kjøp av komplett kjøkken for min. 40.000,-. Levering innen 31/01-20. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

AXIS by DESIGNA - NYHET 2019

Axis by DESIGNA er et nytt designkonsept i et enkelt nordisk design, som utnytter elegante og enkle linjer på en estetisk vakker og funksjonell måte – både horisontalt og vertikalt.

Axis-designet fås med profiler i børstet aluminium, svart og hvit, og kan kombineres med et stort utvalg av glatte dører fra DESIGNAs sortiment.

Les mer om Axis

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge vi egentlig ikke snakker så mye om. Men vi har forståelse for at det gir deg og din familie trygghet og glede i det daglige. Og det er det vi lever av.

 

Les mer om garantier

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte