Axis by DESIGNA - Nyhet 2019

Vi introduserer et nytt designkonsept

Axis by DESIGNA er et nytt designkonsept i et enkelt nordisk design, som utnytter elegante og enkle linjer på en estetisk vakker og funksjonell måte – både horisontalt og vertikalt. 

Axis-designet fås til kjøkken, bad og garderobe. Slik kan du skape et gjennomgående uttrykk i designet på tvers av de viktigste rommene i hjemmet.

Kom inn og opplev AXIS by DESIGNA i din lokale DESIGNA butikk

Se vår katalog med AXIS by DESIGNA
Se vår katalog med AXIS by DESIGNA

Ta en titt på AXIS by DESIGNA og les med her...

Les mer her

Funksjonelt unik nordisk design

Axis-serien er design- og funksjonelt unik med profilen plassert langs selve kjøkkenmodulene og fungerer slik som gripelist. Det gjør det lett å åpne skuffer og dører. 

Den øverste grepsprofilen gir bordplaten et svevende uttrykk og understreker det enkle og strenge i designet. Vist her i en oppstilling med svarte linoleumsfronter og svart profil.

Enkelt, elegant og funksjonelt.

Axis løfter det grepsfrie design

Axis løfter det klassiske, nordiske, grepsfrie designet til øverste nivå. Axis-designet fås med profiler i børstet aluminium, svart og hvit, og kan kombineres med et stort utvalg av glatte dører fra DESIGNAs sortiment. 

Axis er inspirert av det klassiske koordinatsystemet med X- og Y-akser og gjør den enkle geometriske formen vakker og streng i fremtoning.

Med Axis kan de elegante profilene kombineres med et utall av glatte dører fra DESIGNAs sortiment, og som gir maksimal frihet til å skape sin helt egen og individuelle stil.

Opplev de mange mulighetene i DESIGNA-butikken

Kombiner Axis med fargerike Presa

Er du glad i farger? Da kan du kombinere det nye AXIS by DESIGNA kjøkkenet med vakre fargerike dører. Akkurat nå sparer du 25 % på hele serien av våre stilrene og glatte Presa-dører, som fås i hele 10 trendy farger. Så sett farge på kjøkkenet med en serie av trendy farger fra DESIGN

 

Les om tilbudet på Presa

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken.

Book et møte

 

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge vi egentlig ikke snakker så mye om. Men vi har forståelse for at det gir deg og din familie trygghet og glede i det daglige. Og det er det vi lever av.

 

Les mer om garantier