Classic by DESIGNA

En serie fronter i romantisk og landlig stil

Classic by DESIGNA er vår kolleksjon av fronter, som alle har det til felles, at de er tidløse klassikere innen det nordiske kjøkkendesignet.

Kolleksjonen byr blant annet på en serie av fronter med rammer, som kjennetegner den klassiske nordiske, landlige stilen. Fronter med rammer kan med enkle virkemidler forandres fra romantisk og herskapelig stil til en mer kantete versjon.

Uansett om du liker den helt rendyrkede herskapelige looken, eller en kombinasjon med andre og mere rå overflater, materialer og teksturer, vil Classic by DESIGNA-kolleksjonen inspirere deg til å skape ditt eget personlige uttrykk.

Soft-close er en selvfølge

Soft-close er den stille glede i hverdagen. Skapdørene lukker mykt og lydløst med et forsiktig skyv. Soft-close er integrert i alle skap fra Designa, uten tillegg i prisen.

Slik bidrar soft-close til daglig nytelse i kjøkken, bad og garderobe. Soft-close er skapt for å gå stille med dørene i mange år.

Avfallssystemer

Hos DESIGNA finner du et bredt utvalg av avfallsbøtter, som gjør det enkelt å sortere avfallet. Avfallssystemene er praktiske og hygieniske, da de er enkle å ta ut og rengjøre.

Avfallsbøttene monteres i en skuffe evt. ved siden av vaskeskapet og er dermed lett tilgjengelige. Kan også kjøpes separat som løse avfallsbøtter.

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken.

Book et møte her