Classic by DESIGNA

En serie fronter i romantisk og landlig stil

Classic by DESIGNA er vår kolleksjon av fronter, som alle har det til felles, at de er tidløse klassikere innen det nordiske kjøkkendesignet.

Kolleksjonen byr blant annet på en serie av fronter med rammer, som kjennetegner den klassiske nordiske, landlige stilen. Fronter med rammer kan med enkle virkemidler forandres fra romantisk og herskapelig stil til en mer kantete versjon.

Uansett om du liker den helt rendyrkede herskapelige looken, eller en kombinasjon med andre og mere rå overflater, materialer og teksturer, vil Classic by DESIGNA-kolleksjonen inspirere deg til å skape ditt eget personlige uttrykk.

Nyhet: Nytolkede klassikere for det gode kjøkkenliv

Vi utvider CLASSIC by DESIGNA-kolleksjonen med stilrene profilerte fronter. En elegant nytolkning av en gammel klassiker. Grå, hvit, blå eller grønn? Det er opp til deg. De nye profilerte frontene fåes i fire moderne farger, slik at de passer inn med resten av din innredning.​ ​

De profilerte frontene egner seg til mange ulike håndtak, eller med push-fuunskjon, og gir en god dose klassisk, dansk design i en moderne nytolkning.

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken.

Book et møte her