Nature by DESIGNA

Kjøkken i eksklusive materialer i snekkerkvalitet

Nature-kolleksjonen byr på ekte snekkerkvalitet og håndverk av høyeste klasse. Kjærligheten til tre og håndarbeid er i høysetet, hvilket avspeiler seg i den flotte kvaliteten og autentiske uttrykket, og som samtidig er klassisk nordisk.

Her finner du et stort utvalg av fronter i finér og linoleum, samt eksklusive fronter med eikelameller, som hyller den nordiske designtradisjon. Kolleksjonen er sammensatt slik at du kan kombinere farger, kanter og overflater i utallige muligheter som skaper et unikt kjøkken for deg.
 

Få oversikt med et uttrekkbart høyskap

Få full oversikt over høyskapet med et dispensa høyskapsuttrekk. Når du trekker i døren, kommer hele skapet ut, og alt innholdet på hyllene kan nås fra begge sider av skapet. Kurvene har solid hvit bunn med sklisikker overflate og sider i sølv eller krom.

Dette skapet er perfekt for deg som ønsker full oversikt over alle dine ting eller matvarer.

Affaldssystemer

Hos DESIGNA finder du et bredt udvalg af affaldsspande, som gør det nemt at sortere affaldet. Affaldssystemerne er praktiske og hygiejniske, da de er nemme at tage ud og rengøre. Affaldsspandene monteres i en skuffe evt. ved siden af vaskeskabet og er dermed nemt tilgængelige. Kan også tilkøbes som løse affaldsspande.

 

 

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken.

Book et møte her