Rustikk natur eik lamell

Kjøkken fra kolleksjonen Nature by DESIGNA

LAMELLDØRER I RUSTIKK EIK - designet med respekt for treets naturlige nyanser.

Mer nordisk blir det neppe. Den nye lamellfronten i rustikk natur eik, hvor lys- og skyggevirkningene bidrar til å fremheve treets naturlige nyanser.

Diskrét og elegant vegg med hvite høyskap fungerer perfekt sammen med en kjøkkenøy med lamelldører. Praktisk til daglig, presentabelt til gjester og full-
pakket med et vell av funksjonelle detaljer, som f.eks. integrert vinkjøleskap.

Dimensioner

Alternate Text
290.575,- Prisen er for samlet skap, sokkel og benkeplater. Ekskl. hvitevarer, vask, armatur og belysning. Kan kun leveres samlet.
Dør
Rustikk natur eik lamell
Håndtak
Integrert og push
Benkeplate
20 mm technistone
Kolleksjon
Nature by DESIGNA

Funksjonelt unik nordisk design

Axis-serien er design- og funksjonelt unik med profilen plassert langs selve kjøkkenmodulene og fungerer slik som gripelist. Det gjør det lett å åpne skuffer og dører. 

Den øverste grepsprofilen gir bordplaten et svevende uttrykk og understreker det enkle og strenge i designet. Vist her i en oppstilling med svarte linoleumsfronter og svart profil.

Enkelt, elegant og funksjonelt.

Axis løfter det grepsfrie design

Axis løfter det klassiske, nordiske, grepsfrie designet til øverste nivå. Axis-designet fås med profiler i børstet aluminium, svart og hvit, og kan kombineres med et stort utvalg av glatte dører fra DESIGNAs sortiment. 

Axis er inspirert av det klassiske koordinatsystemet med X- og Y-akser og gjør den enkle geometriske formen vakker og streng i fremtoning.

Med Axis kan de elegante profilene kombineres med et utall av glatte dører fra DESIGNAs sortiment, og som gir maksimal frihet til å skape sin helt egen og individuelle stil.

Opplev de mange mulighetene i DESIGNA-butikken

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken.

Book et møte her

 

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge vi egentlig ikke snakker så mye om. Men vi har forståelse for at det gir deg og din familie trygghet og glede i det daglige. Og det er det vi lever av.

 

Les mer om garantier