Garantier

DANSK HÅNDVERK OG KVALITET
DESIGNA har mer enn 25 års erfaring med produksjon av møbler, så vi vet at håndverket, kvaliteten og den endelige finishen er av svært høy betydning. På samtlige av våre produkter foretar vi løpende meget grundige og omfattende kvalitetstester. Det gjør vi for å sikre at vi hele tiden leverer produkter i fineste kvalitet.
 
MILJØET
Alle de sponplatene vi bruker til skap, skuffer og skyvedører er framstilt i Danmark av gjenbrukstre. DESIGNA tilbyr i dag benkeplater med FSC-sertifisering. Det garanterer at treet er felt med omtanke for dyr, natur og mennesker.
 
HVA DEKKER GARANTIEN – OG HVOR LENGE GJELDER DEN?
Alle våre produkter er naturligvis dekket av de alminnelige reklamasjonsreglene, men hos DESIGNA legger vi stor vekt på kundenes trygghet – også etter at kjøkkenet er tatt i bruk. Så du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler – samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og fronter, og 5 år på benkeplater. 

Vær oppmerksom på at garantien gjelder for varer kjøpt etter 1. januar 2014.
 
REKLAMASJONSRETT
Du har reklamasjonsrett på stort set alle varer kjøpt hos DESIGNA. Hvis et av våre produkter går i stykker, og det er omfattet av garantien, henvender du deg i butikken du har handlet med. Du må ta med kvitteringen som dokumentasjon for at varen er kjøpt hos DESIGNA. Vi undersøker varen og avgjør, om den er dekket av garantien. Er den det, erstatter vi den med en ny eller utbedrer feilen. DESIGNA dekker alle kostnader til nytt produkt og forsendelse av det. Det ytes ikke kompensasjon for eveventuelle kostnader til montering eller andre følgekostnader. DESIGNA betaler naturligvis ikke utgifter til reparasjonsarbeid som er forårdaket av kunden selv uten forutgående skriftlig avtale. Hvis produktet er utgått fra DESIGNAs sortiment, leverer vi et passende erstatningsprodukt. 
 
BETINGELSER
Garantien gjelder kun hvis produktene utelukkende har vært brukt til privat bruk, og uten endringer av noen art. Garantien dekker ikke hvis produktene har vært oppbevart, monteret eller satt sammen på feil måte. Garantien omfatter ikke alminnelig slitasje, riper, skjæremerker eller skader som er oppstått ved bruk av feil rengjøringsmidler eller -metoder.