Bli DESIGNA-partner

DRØMMER DU OM Å BLI SELVSTENDIG?

DESIGNA SØKER HANDLEKRAFTIGE PARTNERE
DESIGNA er en ambisiøs detaljvirksomhet med fokus på utvikling av salg av kjøkken-, bad- og garderobeløsninger i tett samarbeid med våre partnere. Og la oss bare få det på det rene med det samme: Vi legger lista høyt. Så høyt at man må legge innekstra innsats for å nå den.

Så er du målbevisst og ivrig etter å skape resultater er du kanskje en av de nye partnerne som skal være med på å utvikle og profilere DESIGNA i ledige handelsområder.

OM KONSEPTET
Hos DESIGNA har du mulighet for å bli medlem an en kjede der kombinasjonen av kvalitetsprodukter og konkurransedyktig pris betyr et stort salgspotensial for deg og din butikk. Og vi tar for gitt at overskudd er synlig, både som karaktertrekk og bunnlinje. For ved å bryte vaner og rutiner, og gjøre en dyd ut av den ekstra innsatsen sikrer vi en høy standard og kvalitet i alle ledd.
 
Betingelsene for å være partner i DESIGNA er absolut attraktive. Og konseptet gir deg stor frihet innenfor definerte rammer.

FORVENTNINGER OG MULIGHETER
Som DESIGNA-partner forventer vi at du naturligvis brenner for salg og ledelse. Og evner å ta hele  ansvaret for planlegging og gjennomføring av butikkens daglige drift. Med stort personlig initiativ går du forrest i salget og vet hva som skal til for å inspirere og rådgi kundere slik at de går ut av døren med et smil. på samme måte som du med den største selvfølgelighet klarer å lande ordren.
 
Kjennskap til detaljsalg og erfaring med å selge kjøkken er naturligvis en fordel, men mer avgjørende er det at du virkelig vil suksess og har lysten til å gjøre en ekstra innsats hver dag.
 
Vi tilbyr en attraktiv mulighet for inntjening og personlig utvikling i en ambisiøs kjede med kompetente og engagerte kolleger.

Ønsker du å vite mer, er du velkommen til å kontakte Markedssjef Andreas Lundgård på alu@designa.dk eller rette henvendelse til vores samarbeidspartner her