DESIGNA-fordeler

MER KVALITET OG TRYGGHET
Hos DESIGNA vet vi at kvalitet er fundamentet for gleden ved å kjøpe et kjøkken. Derfor er det solid og gedigen kvalitet som gjør kjøpet til en trygg opplevelse og en sunn investering. Våre høye standarder sikrer at du alltid får et kjøkken som holder seg ungt lenge. Slik at kan du bevare gleden i mange år framover.

SOLID KVALITET
DESIGNAs kjøkken skal kunne holde til det livet kjøkkenet er en del av. DESIGNAs sponplater består av 70 % gjenbruk og våre opphengslister er ikke laget av sponplate, men av furu. Dessuten har DESIGNAs skuffer 16mm bunn. Det øker belastningsevnen og sikrer kjøkkenets holdbarhet i mange år.

KVALITET OG PRIS
Vi vet at noen kunder ønsker seg et lekkert kjøkken til best mulig pris. Andre kunder setter stor pris på lekre materialer og kjøkken med et unikt design som oser av kvalitet. Vi har gjort det enkelt for deg å velge ved å ha et sortiment som kan oppfylle så godt som alle kjøkkendrømmer.

TRYGGHET OG SERVICE
Trygghet er viktig når det gjelder kjøpet av ditt nye kjøkken. Derfor sørger vi gjerne for oppmåling, tegning, bestilling, levering og montering. DESIGNAs personale har erfaring med å sette seg inn i dine ønsker og vi guider deg akkurat så mye du ønsker. Det gir deg ro til å konsentrere deg om de viktige beslutningene.

DANSK PRODUKSJON
DESIGNA er en dansk kjøkkenfabrikk og våre kjøkkener produseres i Danmark. Vi rår over et topp moderne produksjonsapparat som sikrer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. 

MER STIL
Hos DESIGNA utvikler vi våre kjøkken med tanke på såvel farger og materialer som form og funksjon. Kjøkkenet er hjertet i boligen og et av de rommene vi oppholder oss mest i. Både når vi er hjemme og sammen med venner og familie. Derfor er det viktig at vi innreder kjøkkenet slik at rommet avspeiler vår personlige stil.

INDIVIDUELLE LØSNINGER
Et fokusert og samtidig bredt sortiment er forutsætningen for at du kan designe ditt individuelle kjøkken. Med et stort utvalg av skap, skuffer og innredninger finner vi enkelt en løsning som passer til din bolig. Dermed kan du alltid treffe din helt egne stil uten å måtte kompromisse.

DESIGN FINISH
DESIGNAs kjøkken er alltid gjennomsyret av en høy grad av design finish, og her er det detaljene som gjør forskjellen. Både for din køkkenstil, men også for den vedvarende finishen når kjøkken er tatt i bruk.

For eksempel poleres laminatet ved vaskekanten for å styrke kantens holdbarhet overfor slag fra gryter og stekepanner slik at benkeplaten kan bevare sitt gode utseende ved bruk. Og kledningen på baksiden av kjøkkenelementene er montert i not, noe som sikrer stabiliteten. Ikke noe du spekulerer over når du skal designe kjøkkenet ditt, men av stor betydning for den endelige finishen når et kjøkken bare skal være helt rett. Foruten estetikk har finishen altså også stor betydning for funksjonalitet og holdbarhet.