Historien om DESIGNA

I 1973 ble Henning Christensen i Kjellerup ved Silkeborg utdannet som bygningskonstruktør. I en årrekke var Henning Christensen en del av byggefirmaet Brdr. Christensen sammen med sine to brødre i Kjellerup.  
 
I 1992 besluttet Henning Christensen å gå solo og grunnla DESIGNA. DESIGNA begynte å produsere møbler og senere kjøkkener, baderomsmøbler og garderobeskap. Basert på nytenking, et bredt sortiment, høy kvalitet og attraktive priser vokste DESIGNA kraftig over årene.
 
DESIGNA er hele 7 gange blitt kåret som årets gasellebedrift av Dagbladet Børsen og er som den eneste danske virksomheten blitt kåret som ”Entrepreneur Of The Year” 5 ganger av EY.
 
En medvirkende årsak til DESIGNAs suksess er at DESIGNA til stadighet opprettholder en kundetilfredshet som ligger i toppen blant kjøkkenfirmaene som flere ganger er blitt dokumentert av eksterne analyser og som også ses på anmeldelser på Trustpilot.
 
DESIGNA er dermed i dag Danmarks største privateide kjøkkenfabrikk med ca. 170 ansatte. DESIGNA har over 50 forhandlere i Danmark og Norge. 
 
Danmark er DESIGNAs største marked, mens Norge er i god vekst og i dag utgjør en markant del av omsetningen. 
 
DESIGNA har stadig hovedsete i Kjellerup hvor det hele startet, og her ligger blant annet produktutvikling, produksjon, lager, distribusjon og showroom.
 
DESIGNA er 100 % danskeid med Per Christensen som hovedaksjonær.