Hvem er vi?

Vårt hjerte banker for god design, hvor form og funksjon er en daglig glede til fornuftige priser. Vi ønsker å tilby et design- og kvalitetsprodukt til en lav pris og gi deg en god og trygg opplevelse med DESIGNA.

Du kan glede deg over solid møbelhåndverk fra vår egen, moderne fabrikk i Danmark. Hos oss finner du kjøkken skapt av mennesker som lever nær deg. De har en hverdag som ligner din, og de elsker den.

I kjøkkenet deres gjør vi plass slik at hele familien har det hyggelig sammen.

Bestill sommerferien fra iPaden ved bordet. Nyt en hyggelig prat når dere snitter grønnsaker. Hjelp barna med leksene over kjøyygrytene. Vær spontane og gjør akkurat det som faller dere inn. Vi skaper et rom som gir dere overskudd til å begynne dagen med et smil og lyst til å runde den av i fellesskap omkring måltidet.

Vi innreder badet deres slik at alle i familien kan nyte en stille pause helt for seg selv. Stil, komfort og praktisk innredning er designet til å gi dere velvære i hverdagen. Her blir dere fylt med ny energi.

Dere blir glade for nye garderober som har alt på rette hylle. Uansett om dere drømmer om det store walk-in-closet, skap i barnehøyde eller praktisk oppbevaring i vaskerommet. Vi hjelper også til med å gjøre tomplass til nytteplass ved å forvandle kjedelige hjørner, trapperom og vinkler til praktiske garderober.

Vi gleder oss til å gjøre din families hverdag enda bedre.