Hvorfor velge DESIGNA?

HØY KUNDETRILFREDSHET
Vi har gjennom flere år opprettholdt en høy kundetilfredshet målt på Trustpilot.dk. Det er vi svært stolte av for vi lever av glade og fornøyde kunder! Derfor kan du trygt handle med oss. Les våre mange anmeldelser her.

DANMARKS STØRSTE UTVALG
Vi produserer kjøkken, bad og garderobe helt etter dine ønsker. Vi har Danmarks største utvalg, så uansett hva du drømmer om kan vi helt sikkert oppfylle alle ønskene dine.

BÆREDYKTIGE KJØKKEN
DESIGNA var først med kjøkkendører og benkeplater i tre med FSC-merke. Det garanterer at treet blir felt med hensyn til dyr, natur og mennesker. Samtidig er alle sponplater vi bruker til skap, skuffer og skyvedører, laget i Danmark av gjenbrukstre. Det betyr, at opp til 85 % av alt treet i våre skap, er gjenbruk. 

UNIKE PRODUKTER
Vi utvikler stadig nye og innovative design, for eksempel vårt helt spesielle Bricks-kjøkken, hvor du selv bestemmer hvordan skuffer og moduler skal settes sammen. Se et eksempel på Bricks her. Vi ligger også helt i front med unik grepsfri design, som for eksempel vår Axis-design, som du ser her.

OPPMÅLING OG DESIGN ER MED I PRISEN
- Og vi starter svært gjerne med å møtes hjemme hos deg. Vi måler opp det nye kjøkkenet og designer det uten å legge til ett øre på prisen. Du kan prøve ut alle ideene dine sammen kjøkkenkonsulentene våre og behøver ikke se på klokken underveis. Vi tar oss god tid. Hos DESIGNA er vi først tilfreds, når du får det kjøkkenet du drømmer om. Avtal et møte her.

DANMARKS STØRSTE PRIVATEIDE KJØKKENVIRKSOMHET
DESIGNA Kjøkken er Danmarks største privateide kjøkkenvirksomhet. 

LETT Å VELGE RIKTIG
Et stilsikkert utvalg, som blander tidens trender med tidløse klassikere, gjør det enkelt å velge riktig. Hos oss finner du ingen fikse ideer eller bare lovlig smart design som du raskt blir lei av. DESIGNA er din garanti for kjøkken som holder seg moderne i mange år. Og, som motstår hverdagens slitasje lenge etter at du har begynt å drømme om noe nytt.

DANSK DESIGN OG HÅNDVERK
DESIGNA har mer enn 27 års erfaring med å skape og produsere dansk møbelkvalitet. Vi vet hva moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos oss får du kjøkken, bad og garderobe skapt akkurat for ditt behov. Oppholdsrom som ganske enkelt føles helt riktig fordi de svinger i takt med din levemåte.

GARANTI FOR DAGLIG GLEDE
Alle våre produkter er naturligvis dekket av alminnelige reklamasjonsregler, men hos DESIGNA legger vi stor vekt på kundenes trygghet – også etter at kjøkkenet er tatt i bruk. Andre kaller det "utvidet garanti", men for oss er det egentlig bare en selvfølge.

Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler – samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og dører, og 5 år på benkeplater. Men vi tror ikke du får bruk for den…

DESIGNA holder til det meste. Les mer om DESIGNAs garantier her.

SOFTCLOSE
Vi har SoftClose som standard i alle skap uten ekstrakostnader.

BESTEM PRISEN SELV
Hos DESIGNA bestemmer du selv hvordan det nye kjøkkenet skal leveres - samlet eller delvis, levert eller hentet.

TRANSPARENTE PRISER
Uansett hvilket produkt eller servicenivå du velger, kommer det ingen ubehagelige overraskelser.