Hvorfor velge DESIGNA?

KJØKKEN ETTER DINE ØNSKER
Vi produserer kjøkken, bad og garderobe helt etter deres ønsker.

OPPMÅLING OG INNREDNING ER MED I PRISEN
Vi måler opp til det nye kjøkkenet og designer det uten å legge en øre til prisen. Dere kan prøve alle ideene deres sammen med våre kjøkkenkonsulenter og trenger ikke se på klokken underveis. Vi gir oss god tid. Hos DESIGNA er vi først fornøyd når dere får det kjøkkenet dere drømmer om.

ENKELT Å VELGE RIKTIG
Et stilsikkert sortiment som blander tdagens trender med tidløse klassikere gjør det enkelt å velge riktig. Hos oss møter dere ingen fikse ideer eller lovlig smart design som dere hurtig blir lei av. DESIGNA er deres garanti for kjøkken som holder seg moderne i mange år. Og som motstår hverdagens slitasje lenge etter at dere er begynt å drømme om noe nytt.

DANSK DESIGN OG HÅNDVERK
DESIGNA har mer enn 25 års erfaring med å skape og produsere dansk møbelkvalitet. Vi vet hva moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos oss får du kjøkken, bad og garderobe skapt for nettopp ditt behov. Rom å leve i som føles så riktig, fordi de svinger i takt med din måte å leve livet på.

GARANTI FOR DAGLIG GLEDE
Alle våre produkter er naturligvis dekket av de alminnelige reklamasjonsreglene, men hos DESIGNA legger vi stor vekt på kundenes trygghet – også etter at kjøkkenet er tatt i bruk.

Så du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler – samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og skapdører, og 5 år på bordplater. Men vi tror ikke du får bruk for den… DESIGNA holder til det meste.
Les mer om DESIGNAs garantier her.

SOFTCLOSE
Der er SoftClose som standard i alle skap uten merpris.

BESTEM PRISEN SELV
Hos DESIGNA bestemmer du selv hvordan det nye kjøkken deres skal leveres - montert eller umontert, levert eller hentet. Les mer om levering her.

GJENNOMSIKTIGE PRISER
Uansett hvilket produkt eller servicenivå dere velger, kommer det ingen ubehagelige overraskelser.

FSC® OG BÆREKRAFTIGE KJØKKEN
DESIGNA var først med skapdører og bordplater i tre med FSC-merke. Det garanterer at treet er felt med omtanke for dyr, natur og mennesker. Samtidig er alle sponplatene vi bruker til skap, skuffer og skyvedører laget i Danmark av gjenbrukstre. Les mer om FSC her