Personvernpolitikk

Persondata og informasjonskapsler (cookies)

1. Eieropplysninger
DESIGNA A/S
Industriparken 1
8620 Kjellerup
Telefon: 86 87 99 00
Email: post@designa.dk

CVR: 37521027

2. Dette nettsedet benytter informasjonskapsler
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på PC-en din eller tilsvarende for å kunne kjenne den igjen.

Der er ingen personlige opplysninger gjemt i våre informasjonskapsler og de kan ikke inneholde virus. Les mer om informasjonskapsler

3. Slik sletter eller blokerer du for informasjonskapsler
Les mer her

4. Formål med informasjonskapsler på vårt nettsted:
Å lagre innstillingene dine.
Trafikkmåling og statistikk.
Målretning og frekvensstyring av annonsering.

5. Tredjeparter med adgang til å plassere informasjonskapsler
Nettstedet bruker informasjonskapsler fra: Google Analytics, Google Adwords, Ipaper, Adform og Facebook Pixels.

6. Persondata
Personopplysninger avgis aldri til tredjepart, med mindre du selv uttrykkelig gir samtykke til dette, og vi samler ikke inn personopplysninger uten at du selv har gitt oss disse opplysningene ved registrering, kjøp eller deltakelse i en undersøkelse m.v. Du oppgir personlopplysningene dine på eget ansvar. Personopplysninger brukes for å gjennomføre det kjøpet eller den servicen som opplysningene er samlet inn for.

I det omfang vi behandler personopplysninger om deg har du ifølge personvernloven rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som kan henføres til deg. Såfremt det viser seg at de opplysningene eller dataene som behandles om deg er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve dem rettet, slettet eller blokkert. Du kan når som helst gjøre innsigelse mot at opplysninger om deg gjøres til gjenstand for behandling. Du kan også når som helst tilbakekalle samtykket du har gitt. Du har mulighet for å klage over behandlingen av opplysninger og data som gjelder deg. Klage leveres til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Personopplysninger ved påmelding til nyhetsbrev
Vi sender kun nyhetsbrev til mottakere som aktivt selv har valgt å melde seg på. Har du mottatt vårt nyhetsbrev uten å ha gitt oss din aksept kan det skyldes at en du kjenner har videresendt nyhetsbrevet til deg. Vi lagrer opplysningene dine i en database på en beskyttet server og garanterer at vi aldri videregir eller selger din e-postadresse/persondata til andre virksomheter. Det er kun DESIGNAs web-ansvarlige samt en ekstern samarbeidspartner somr har adgang til opplysningene dine. Du kan altid enkelt å melde deg av nyhetsbrevet via en lenke nederst i e-posten. Hvis du opplever noen form for problemer med å melde deg av eller har du andre spørsmål ber vi deg kontakte oss via post@designa.dk.

Personopplysninger ved møtebooking
Booker du et møte via DESIGNAs hjemmeside blir opplysningene dine videregitt til den DESIGNA-butikken du har valgt på listen. Når møtet er avholdt blir personopplysningene dine slettet fra butikken som har mottatt bookingen din.