Find inspiration i vores kataloger
Find inspiration i vores kataloger

Udforsk vores kataloger og lad dig inspirere. Du kan få dem ganske gratis i din lokale DESIGNA-butik, eller se dem alle lige her.

Udforsk vores kataloger

Linoleum er det nye nå

Mange muligheter, mange farger

NØYTRAL OG LIKEVEL MARKANT I SIN FREMTONING
Den beige linoleumsfronten er i utgangspunktet nøytral og ligkvel markant i sin fremtoning når den kombineres med mørke farger. Høyskap, frisider og sokler er i en finér i mørk eik, samt bordplate som går hele veien ned som endegavl på øya.

Hos DESIGNA liker vi de nye linoleumsmulighetene godt og de kan benyttes utover i kjøkkenet, og også i garderober og på badet.

Utforsk linoliumsløsninger

En trendy, ny skapdørserie: Presa og Colore

Sett farge på kjøkkenet og badet ditt

Vi introduserer Colore og Presa - to stilrene skapdører som leveres både som grepfri og med håndtak og push-open. Begge skapdørmodellene leveres i 10 forskjellige designfarger som gir et trendy og friskt motspill til det tradisjonelle, hvite kjøkkenet og badet – uansett hvilken farsekombinasjon du velger. Presa og Colore er malte skapdører
som gjør seg godt i selskap med alle typer oppstillinger på kjøkkenet og badet.

Se alle Colore og Presa kjøkkener

#designkitchen

Kaffetørsten lenge leve

Kaffetørsten lenge leve

Når man er glad i te og kaffe er en Quooker en hot investering. Og når man som nordmennene i gjennomsnitt drikker 3,9 kopper kaffe om dagen blir det enkelt å tilberede en rykende varm kopp - særlig hvis det er presskannen som trekker.

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kopp kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte