Finn inspirasjon i våre kataloger
Finn inspirasjon i våre kataloger

Se våre kataloger som vi har fylt med massevis av flotte og funksjonelle kjøkken- og badløsninger samt lekker innredning til alle rommene i huset. Få dem helt gratis i din lokale DESIGNA-butikk eller les dem her.

Utforsk våre kataloger

Linoleum er det nye nå

Mange muligheter, mange farger

NØYTRAL OG LIKEVEL MARKANT I SIN FREMTONING
Den beige linoleumsfronten er i utgangspunktet nøytral og ligkvel markant i sin fremtoning når den kombineres med mørke farger. Høyskap, frisider og sokler er i en finér i mørk eik, samt bordplate som går hele veien ned som endegavl på øya.

Hos DESIGNA liker vi de nye linoleumsmulighetene godt og de kan benyttes utover i kjøkkenet, og også i garderober og på badet.

Utforsk linoliumsløsninger

En trendy, ny skapdørserie: Presa og Colore

Sett farge på kjøkkenet og badet ditt

Vi introduserer Colore og Presa - to stilrene skapdører som leveres både som grepfri og med håndtak og push-open. Begge skapdørmodellene leveres i 10 forskjellige designfarger som gir et trendy og friskt motspill til det tradisjonelle, hvite kjøkkenet og badet – uansett hvilken farsekombinasjon du velger. Presa og Colore er malte skapdører
som gjør seg godt i selskap med alle typer oppstillinger på kjøkkenet og badet.

Se alle Colore og Presa kjøkkener

#designkitchen

Kaffetørsten lenge leve

Kaffetørsten lenge leve

Når man er glad i te og kaffe er en Quooker en hot investering. Og når man som nordmennene i gjennomsnitt drikker 3,9 kopper kaffe om dagen blir det enkelt å tilberede en rykende varm kopp - særlig hvis det er presskannen som trekker.

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kopp kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte