Hvilke kjøkkenskuffer bør du velge?

Kjøkkenskuffer skaper oversikt. Sokkelskuffer, skuffeskap og innvendige skuffer er alle med på å øke funksjonaliteten i et kjøkken, men hva bør du prioritere? Vi guider deg i valget av kjøkkenskuffer.

Velg mellom fire skuffeløsninger

Hos DESIGNA er du designeren. Ingen kjøkkener er helt like, og derfor får du muligheten til å bestemme selv hva du ønsker å prioritere i det nye kjøkkenet ditt. Det er også en av grunnene til at vi tilbyr fire forskjellige typer av kjøkkenskuffer:

  • Basic: Praktiske kjøkkenskuffer for den prisbevisste.
     
  • Luxus: Elegante kjøkkenskuffer med myk lukking og fulluttrekk.
     
  • Exclusive: Eksklusive kjøkkenskuffer med høye sider, myk lukking og fulluttrekk.
     
  • Tre: Massiv treskuff med myk lukking og flotte detaljer der logoen svis inn på siden.

Miks og match slik du ønsker

Med de skuffeløsningene du kan velge hos DESIGNA, kan du sette sammen dine egne moduler med bredder og dybder som passer til dine behov.

Kjøkkenskuffene våre fås i bredder fra 40 til 100 centimeter (dog ikke 90 cm og ikke 70 cm i Axis). Det gjør samtidig at du kan få plass til alt fra store gryter til finserviset ditt.

Hva skjuler seg bak fasaden?

Selv om skapdørene er ansiktet utad, har det som skjuler seg bak døren, i høy grad betydning for den samlede prisen på et kjøkken.

Hvis du for eksempel velger skap med skuffer, må du sette av dobbelt så mye i budsjettet ditt enn om du velger skap med hyller. Skuffeskap og brettskuffer er med på å øke funksjonaliteten, mens skap med hyller er en mer prisvennlig løsning.
 

Les: Hva koster et nytt kjøkken?

Plass til alt – og litt til

Vi har gjemt vår eksklusive løsning, Exclusive, helt bakerst i skuffen – og for å se hva som skjuler seg der må man ha fulluttrekk. I tillegg til fulluttrekk har Exclusive også høye sider som gjør at ingenting faller ut av skuffen.

Exclusive inviterer til et elegant og praktisk innredningssystem som kan settes sammen slik du ønsker. Skuffeserien gjør det lekende lett å finne plass til gryter, panner og bestikk. Dessuten kan Exclusive bære opptil 50 kilo, og skuffen glir elegant inn på grunn av den myke lukkingen.
 

Få bedre oversikt med skuffeinnredning

Detaljer som ikke skuffer

Den siste skuffeløsningen er i tre. Massivt tre. Likevel ikke bunnen, den er i finér. Her får du en kjøkkenskuff der man har tenkt på alle detaljene. Våre treskuffer leveres nemlig med logoen brent inn på siden av skuffen.

I tillegg får du en kjøkkenskuff med myk lukking, noe som sikrer at skuffen glir helt lydløst inn. Dessuten får du et vell av muligheter siden treskuffene fås i alle størrelser, som du kan supplere med både bestikkinnlegg eller innlegg for kjøkkenutstyr – også det i massivt tre.
 

Se våre kjøkkenmaterialer

25 års garanti på bevegelige deler

I hverdagen din åpner og lukker du kjøkkenskuffene flere ganger enn du tror. Heldigvis er det ikke noe du trenger å bekymre deg for hos DESIGNA. Du åpner og lukker så mye du har lyst til. Vi gir nemlig 25 års garanti på alle kjøkkenskuffer, skinner og hengsler.
 

Les mer om garantien vår

Utnytt plassen med sokkelskuffer

Det er de små detaljene som gjør forskjellen i hverdagen. Her kan sokkelskuffer være den gjennomtenkte detaljen som gjør at du utnytter hver centimeter i kjøkkenet. Sokkelskuffer utnytter plassen i sokkelen optimalt – og det kan være en god oppbevaringsløsning spesielt i et mindre kjøkken, der det er trangt om plassen.

Hvis du ønsker å høre mer om intelligente skuffeløsninger, kan du bestille et uforpliktende møte. Her kan innredningsekspertene våre hjelpe deg med å finne den mest optimale løsningen.
 

Avtal et uforpliktende møte

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kopp kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte her